Laugspratnarar

Mobit

mobit-logo.png

Kvifor er me med:

Stolt samarbeidspartnar til Sogndal Fotball.

Om oss:

I Mobit er vi spesialister på mobil og IT for bedriftsmarkedet. Vi har forhandlere over hele landet, og vårt mål er å hjelpe våre kunder med alt de har behov for i sin digitale hverdag.

Navnet vårt er nytt, men som kjede har vi eksistert i 25 år. Siden starten med Telering har utviklingen vært rivende, og vi har hele tiden vært opptatt av å være i forkant av de behovene som oppstår som følge av de teknologiske endringene. I dag kan man ikke lenger skille IT og mobil fra hverandre – alt må samhandle sømløst for å utnytte de digitale mulighetene.

Når vi nå blir Mobit er det et resultat av en sammenslåing av Telering og flere IT- og mobilkjeder, blant annet Telehuset, Mobildata, Comunit og Nordialog.

Mobit er den eneste uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. Vi har også et bredt utvalg leverandører av IT-løsninger og hardware, slik sett vil vi alltid kunne gi våre kunder de beste uavhengige rådene.

Skjolden Hotel

Skjolden Hotel 250x250.png

Kvifor er me med:

Stolt samarbeidspartnar til Sogndal Fotball.

Om oss:

Skjolden Hotel ligger innerst inne i verdens lengste fjord, Sognefjorden, ved foten av Jotunheimens mektige fjell. La deg begeistre av lokal og kortreist mat fra Skjolden og Luster. Et engasjert vertskap med sitt muntre og bevisste mannskap vil gjøre ditt opphold til en uforglemmelig opplevelse. 

Skjolden er en plass for dem som ønsker å unnslippe de hektiske rutinene i byen, eller bare livet generelt. Det er ingen tid viktigere enn familietid. Det er øyeblikk som dette, når alle er samlet, som skaper minner.

Hotellet tilbyr 50 rom med storslått utsikt enten mot Jotunheimen eller Lusterfjorden, den innerste av fjordarmene i Sognefjorden. Hotellet har det siste året gjennomgått en betydelig oppgradering og tilbyr opplevelser i en god atmosfære.

Besøk vår heimeside her

Skjolden Hotel. Foto- Hilde Østbø.jpg

Ticketco

Ticketco_250x250.png

Kvifor er me med:

Stolt samarbeidspartnar og billettleverandør til Sogndal Fotball sidan 2013. Saman har me utvikla eit billettsystem for fotballfolket.

Om oss:

Det som startet som en enkel selvbetjent billettløsning i 2013 har siden den gang vokst til å bli en komplett, strømlinjeformet plattform for komplett arrangementsbetaling. TicketCo skaper den globale standarden for alle typer arrangementsbetaling.

Kåre Bottolfsen og Carl-Erik Moberg hadde et sterkt ønske om å forenkle hverdagen til arrangørene da de i 2011 bestemte seg for å etablere TicketCo. Utgangspunktet deres var å skape et selvbetjent, brukervennlig billettsystem som skulle frigjøre arrangørene fra både kostbart utstyr og gammeldags teknologi. De valgte i stedet å satse på smart-telefonen, overbevist om at dette allment utbredte verktøyet var fullt i stand til å løse de aller fleste oppgavene knyttet til billettsalg eller andre typer salg under arrangementer.

Siden lanseringen i 2013 har TicketCo – i samarbeid med mer enn 1.600 ulike arrangører – utviklet seg til det komplette salgsverktøyet det er i dag. Samarbeidet med iZettle som ble innledet i 2014 gjorde det mulig å skape en 360 graders betalingsløsning med sømløst integrert point of sales, og dette er en viktig del av suksessen.

For publikum tilbyr TicketCo en friksjonsfri kjøpsreise, mens gevinsten for arrangøren blant annet er at alt administreres fra samme plass. Slik skapes det verdier for begge parter. Gjennom TicketCo kan arrangørene selge både billetter, mat og drikke, merchandise eller overnatting.